Hyvää vuotta 2022 Kontiotuvalta

Vuosi on vaihtunut, ja yhä kuitenkin jatkamme poikkeuksellisissa oloissa koronakurimuksen takia. Kontiotupa on kuitenkin toistaiseksi avoinna normaalisti arkisin klo 9.00 – 14.30, seuraamme ja noudatamme tietenkin alueellisia suosituksia ja määräyksiä. Kun vierailet Kontiotuvalla, tule vain terveenä, huolehdi turvaväleistä, käytä käsidesiä ja käytä myös maskia jos se on mahdollista.

Suunnittelemme kevätpuolen toimintoja pikkuhiljaa. Kontiolahden työllisyyspalvelut jatkavat päivystyksiään tuvalla joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 10.00 – 11.00. Tyyne- työttömien neuvoja päivystää puolestaan joka kuukauden kolmas torstai klo 10.00 – 12.00. Tule rohkeasti kyselemään työhön, työttömyyteen, koulutukseen tai vaikka talousasioihin liittyvistä asioista.

Torstaisin vietetään lettupäivää kuten viime vuonnakin, saatetaan jonakin päivänä tehdä vaihteeksi vohveleitakin.

Tiistaisin ja torstaisin klo 11.00 Kontiotuvalla on kaupan päiväystuotteiden jako, ota oma kassi mukaan!

Muistutuksena kerron, että Kontiotuvalla on asiakkaitten käytössä myös ompelukone, joten jos sattuu ”Levikset repeemään”, niin tuvalle voit tulla niitä korjailemaan, koneen voi varata käyttöönsä, tai sitten tulla kokeilemaan olisiko kone vapaana.

Kontiotuvalla on myös kangaspuut, joita voi varata käyttöönsä maton kutomista varten.

Kokoustiloja on varailtu ja käytetty kiitettävästi; yhdistykset, yhteisöt ja toimijathan voivat varata niitä maksutta käyttöönsä, joko varauskalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä Mirjaan.

Hyvää tätä vuotta!