Kontiotuvan kuulumisia, menneitä ja tulevia

Viime viikolla Kontiotuvalla oli vierailemassa Mika Törrö ensimmäisenä ”Nojatuolivieraana”. Hän kertoi meille elämäntarinaansa ja mitä elämään nyt kuuluu. Vahva mies niin fyysisesti kuin henkisesti, vahva mutta nöyrä.

Seuraavana Nojatuoliin istahtaakin keskiviikkona 10.11.2021 klo 12.00 ”uusi” kunnanjohtaja Jari Tuononen. Tulkaapa tutustumaan, kyselemään ja esittämään kysymyksiä ja toiveita Jarille.

Tiistaina 2.11. klo 17.00 on vuorossa seuraava elokuva-ilta, jolloin katsomme Tove-elokuvan. Tove on vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen elämäkerrallinen draamaelokuva taiteilija Tove Janssonista. Elokuva palkittiin vuoden 2021 Jussi-gaalassa parhaan elokuvan Jussilla, ja kaikkiaan se sai seitsemän palkintoa. Elokuvaa katsomaan mahtuu vielä, ilmoita tulostasi Mirjalle.

Siun soten hallituksen puheenjohtaja Jertta Harista voit tulla jututtamaan 4.11.2021 klo 10.00 alkaen. Jertta vierailee silloin Kontiotuvalla, ja voit antaa hänelle palautetta siitä mikä on Siun sotessa hyvin ja missä olisi kehitettävää.

Muistutan vielä yhdistystoimijoita siitä, että Kontiotuvalle voitte tulla esittelemään yhdistystänne ja toimintojanne, joko koko päiväksi, tai muutamaksi tunniksi. Yhteistyö on voimavara, jonka avulla voimme saavuttaa suuremman joukon ihmisiä, ja tavoittaa enemmän niitä jotka ovat vailla sosiaalisia kontakteja, tekemistä ja yhteisöön kuulumisen tunnetta.

Kohdataan !