Päivitystä Kontiotuvalta, tulevia tapahtumia

Tässäpä teille tietoa tulevista tapahtumista Kontiotuvalla;

Viikolla 38 aloitetaan elokuvaillat tuvalla, tiistaina 21.9. klo 17 alkaen katsomme elokuvan ” Se mieletön remppa”, samalla napostellaan poppareita ja jotain muuta elokuvailtaan sopivaa purtavaa. Seuraava elokuva esitetään 2.11. klo 17.00, ja elokuvana on tuolloin ”Tove”, vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen elämäkerrallinen draamaelokuva taiteilija Tove Janssonista. Tähän elokuvaan voit jo ilmoittautua Mirjalle, mukaan mahtuu 20 katsojaa.

MLL:n perhekahvilat aloittavat toimintansa Kontiotuvalla keskiviikkona 22.9. klo 9.00 – 12.00. Perhekahvilassa voit tutustua oman alueen vanhempiin, löytää lapselle leikkiseuraa ja ihan vain huokaista hetken. Perhekahvila on avoinna joka keskiviikko, poikkeuksista ilmoitetaan paikan päällä. Tervetuloa !

Torstaina 23.9. klo 10.00 – 12.00 voit tulla tuvalle tapaamaan TYYNE – työttömien neuvojaa. Silloin kun työttömyys herättää kysymyksiä ja kaipaa nopeita selkokielisiä vastauksia, TYYNE neuvoo. TYYNE-neuvojat toimivat tukena ja tulkkeina eri viranomaisten suuntaan kädestä pitäen. TYYNEn avulla pääset alkuun kohti uutta suuntaa ja saat opastusta työttömyyden aiheuttamiin arjen ongelmiin. TYYNE-palvelua tarjoava P-KTT ry osallistuu maakunnalliseen ja valtakunnalliseen työttömien etujen valvontaan.

Viikolla 39, torstaina 30.9. klo 12.00 – 14.30 aloitetaan Neulontaryhmä. Neulotaan yhdessä ja vaihdetaan ajatuksia ja vinkkejä. Seija Lehikoinen Kontilahden käsityöläisistä tulee opastamaan ja neuvomaan jos sinulla on jokin pulma neuleesi kanssa. Neulontaryhmä kokoontuu kahden viikon välein. Ota omat langat ja puikot mukaan. Ilmoittautua voit jo nyt Mirjalle.

”Nojatuolivierailut” alkavat Kontiotuvalla 7.10. klo 12.00 – 14.00. Ensimmäisenä vieraana meillä on Suomen vahvin mies Mika Törrö, joka tulee kertomaan tarinansa ja vastailemaan kysymyksiin. Tähän tilaisuuteen mahtuu 25 ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu NYT! Seuraavana vieraaksi saapuu Kontiolahden kunnanjohtaja Jari Tuononen, 10.11. klo 12.00 – 14.00.

Syyslomalla on mahdollisuus lähteä koko perheen reissuun Nurmeksen Bomballe, kylpylään tai muuten vaan ihailemaan karjalaista arkkitehtuuria, paistamaan makkaraa laavulla ja tutustumaan näyttelyihin Bomballa. Matkan hinta kylpyläkäynnillä on 30 euroa, ja ilman kylpylää 18 euroa. Sitovat ilmoittautumiset Mirjalle 1.10. mennessä.

Edellisessä ajankohtaista tiedotteessa ilmoitettu Yhdessä-ryhmä kaipaa paria henkilöä mukaansa toteutuakseen. Yhdessä -ryhmässä tutustutaan myötätuntouupumuksen maailmaan. Ryhmässä keskitytään omaan hyvinvointiin, etsitään tietoa, keskustellaan mieltä askarruttavista aiheista sekä mietitään yhdessä jaksamisen välineitä. Ryhmän aloitus on siirretty torstaille 30.9. klo 17.00, joten jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu puhelimitse numeroon 050 308 6163 ma-to.

Tässäpä uutisia tällä kertaa, voit esittää toiveita, antaa palautetta tai soitella muuten vaan Mirjalle, ja tottakai ennenkaikkea tule turisemaan Kontiotuvalle, olet lämpimästi tervetullut !