Tulevaa toimintaa Kontiotuvalla

Heipä hei,

tässä artikkelissa kerron tähän asti tiedossa olevasta tulevasta toiminnasta Kontiotuvalla, tosin lisääkin toimintoja varmaan kevään aikana järjestetään.

Joensuun Setlementin Rajaton ikä-hanke käynnistää keskiviikkona 1.2. eläkeikästen hyvän mielen kahvit -toiminnan, ja toimintaa on aina keskiviikkoisin klo 9-11.30. Tarjolla on kahvia, pientä purtavaa ja juttuseuraa. Voit tulla paikalle piipahtamaan, tai olemaan koko ajaksi. Tulossa on ohjelmaa, vierailijoita sekä retkiä, mitä ikinä yhdessä suunnittelette.

Tiistaina 7.2. klo 12-14 Karelia AMK:n sosiaali- ja terveyspuolen opiskelijat tulevat Kontiotuvalle pitämään toimintatuokiota, jossa käsitellään yksinäisyyttä ja sen vähentämistä. Samalla voit myös mittauttaa verensokerin, verenpaineen, hemoglobiinin ja puristusvoimasi.

Maanantaina 13.2. Kontiotuvalla ja sen piha-alueella järjestetään YSTÄVÄNPÄIVÄ ETKOT ! klo 14 -18. Luvassa on karaokea, onnenpyörää, kasvomaalausta, rintanappien tekoa, poniajelua, lumitaidetta/paperitaidetta, kilpailuja…ja hernekeittoa n. 80 annosta, sekä kahvia. Mukana menossa ovat: Karelia folk ry, Ytyä!hanke, SPR Kontiolahti, Pohjois-Karjalan Työttömien Yhdistysten Toimintajärjestö ry, Kuntouttava työtoiminta Laituri, Romon talli ja Kontiolahden Työttömät ry.

Ystävänpäivänä 14.2. klo 11 alkaen Kontiotuvalle saapuu nojatuolivieraaksi Sydänpiirin Eeva Kröger. Aiheena Eevalla on turvallinen arki – yhdessä selviämme. Puhutaan myös ystävän merkityksestä arjessa jaksamisen osalta.

Honkalampisäätiön Kaveripari-hanke aloittaa myös toiminnan Kontiotuvalla (tämä ryhmä suljettu).

Askartelu ryhmät jatkuvat Kontiotuvalla maanantaisin klo 10-12 (huom! muuttunut päivä !), seuraava runoilta on torstaina 2.3. klo 16.30-18. Lettupäivät jatkuvat tuttuun tapaan torstaisin.

Samoin Tyyne-työttömien neuvoja sekä Ytyä!hanke päivystävät tuvalla kerran kuussa torstaisin klo 10-12 seuraavasti: 9.2., 23.3., 13.4., 11.5. ja 8.6.

Kahville, lehden lukuun ja muuten vaan juttelemaanhan meille voi tulla joka päivä arkisin klo 9-14.30 välisenä aikana. Voit myös tulla käyttämään tietokonetta, kopioimaan tai tulostamaan asiakirjoja.

Tervetuloa !